Wie zijn wij?

Een kijk naar Onze Reis

Welkom bij 2M-Consult, opgericht in 2018 door autoliefhebber en doorgewinterde verkoper Mark Nevelsteen in het zonnige Spanje. Met meer dan twee decennia ervaring in de auto-industrie, begon zijn reis als verkoper in 1997 bij Ford en vervolgde hij zijn toewijding van 2000 tot 2018 bij Volkswagen/Audi. Deze uitgebreide achtergrond vormt de solide basis van onze diensten. Wat begon als  het regelen van autozaken voor familie en vrienden, groeide al snel uit tot een bloeiend bedrijf aan de Costa Blanca dat zich specialiseert in het importeren van voertuigen naar Spanje. Mark’s toewijding aan detail, gecombineerd met meer dan 5 jaar ervaring, vormt de kern van onze diensten. Bij 2M-Consult geloven we in het creëren van moeiteloze en betekenisvolle Spaanse rijervaringen voor onze klanten. Onze missie is om elke stap van het importproces soepel te laten verlopen, van papierwerk tot technische keuring, en om u een zorgeloze weg naar Spaanse wegen te bieden. Geen zorgen met 2M-Consult, waar uw wagen onze zorg is.

Upscales.ai_1706896090831

Onze missie is het leveren van een zorgeloze ervaring

met toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid als kern

Veelgestelde vragen

Jouw Antwoorden, Onze Toewijding

We streven naar een soepel proces, maar erkennen dat sommige variabelen buiten onze controle liggen, zoals de technische keuring en het in orde brengen van de benodigde documenten bij de Trafico.

De kosten variëren per voertuig, afhankelijk van factoren zoals het bouwjaar en de CO2-uitstoot. Voor een nauwkeurige prijsopgave raden we aan een vrijblijvende offerte aan te vragen, zodat we specifiek op uw situatie kunnen inspelen.

We halen uw voertuig slechts één keer op, specifiek voor de technische keuring. De duur van dit proces kan variëren, afhankelijk van de wachttijd bij de keuringsinstantie en de afstand van en naar de keuring vanaf uw locatie. Over het algemeen kunt u uw voertuig gedurende deze periode maximaal 3 tot 4 uur missen.

Zeker! Wanneer we uw voertuig komen ophalen, zorgen we voor een vervangwagen, zodat u uw planning niet hoeft aan te passen op die dag.

We hebben zowel deel 1 als deel 2 van uw inschrijving nodig, evenals het gelijkvormigheidsattest, een kopie van uw NIE-nummer en een bewijs van domicilie, zoals een factuur van nutsvoorzieningen of een padron.

Car Carrier Semi Truck Trailer on the Road
GELUKKIGE KLANTEN
+ 0
GEIMPORTEERDE WAGENS
+ 0

De Stem van onze klanten

In hun eigen woorden, ervaar je de oprechte tevredenheid.

Naar Spanje verhuizen? Laat 2M-Consult uw auto vlekkeloos volgen.

Bellen
1
Scan the code
2M-Consult
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?