Wat doen wij?

Onze uitgebreide dienstverlening:

Efficiënt, Legaal en Zorgeloos

Welkom bij 2M-Consult, waar we verder gaan dan alleen importeren. Onze volledige dienstverlening omvat het vakkundig importeren van voertuigen naar Spanje, verzorgen van export, bemiddeling in transport, verzekeringsopties, het overzetten van de eigenaar, technische keuring en veilige parkeermogelijkheden dicht bij de luchthaven van Alicante. Wij zorgen ervoor dat elke stap van het proces volledig in orde en legaal is. Wat dit voor u betekent? U kunt ontspannen, wetende dat uw auto-avontuur in Spanje in bekwame handen is. U merkt bijna niets van het proces; u kunt gewoon achterover leunen en genieten, terwijl wij de rest voor u regelen.

Extra Service, Altijd en Overal

Wij gaan verder dan verwacht, en onze toewijding reikt verder dan alleen de levering van onze diensten. Zelfs na de aflevering staan wij altijd voor u klaar, bereid om u op alle mogelijke manieren te ondersteunen.

Onze partners

Bij 2M-Consult koesteren we onze waardevolle partners. Samen streven we naar excellentie en bieden we onze klanten de best mogelijke service. Ontmoet en ontdek de partners die onze missie delen om jouw auto-ervaring in Spanje ongeëvenaard te maken.

EJ-Carservices
Auto transport
Website
CBK Expat
Verzekeringsmakelaar
Website
The Best Parking
Luchthavenparking Alicante
Website
Car to Destination
Auto transport
website

import

Het volledige proces van het omzetten van voertuigen naar Spaanse registratie. Dit betekent dat we alle noodzakelijke stappen coördineren, inclusief het aanvragen en verkrijgen van Spaanse kentekenplaten. We nemen de administratieve rompslomp uit handen, begeleiden het voertuig door technische keuringen en zorgen ervoor dat alles in overeenstemming is met de Spaanse wetgeving.

signing car insurance document or lease paper. Writing signature on contract or agreement. Buying
WhatsApp Image 2024-02-05 at 19.35.30_d6875358

export

Van het voorbereiden en begeleiden van voertuigen voor vertrek uit Spanje. Dit omvat het regelen van alle benodigde documentatie en het voldoen aan de exportvereisten, waardoor het voertuig legaal het land kan verlaten. Onze expertise in exportprocedures zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, van het in orde brengen van de nodige papieren tot het organiseren van het transport.

Keuring

De keuring is een cruciaal onderdeel van het importproces bij 2M-Consult. We zorgen ervoor dat voertuigen voldoen aan de vereiste normen en technische specificaties, waardoor een vlotte registratie op Spaanse kentekenplaten mogelijk is. Voor diegenen die liever niet omgaan met de taalbarrière of de administratieve rompslomp, bieden we de keuring ook als een afzonderlijke dienst aan.

WhatsApp Image 2024-02-05 at 19.35.30_f1dbff78
Truck trailer transports new cars rides on highway

Transport

In samenwerking met een gerenommeerd transportbedrijf bieden wij een naadloze oplossing voor het vervoeren van voertuigen van en naar Spanje, zowel vanuit Nederland als België. Of je nu een nieuw voertuig wilt introduceren op de Spaanse wegen of je vertrouwde wagen mee terug wilt nemen naar huis, ons transportteam staat voor je klaar. Met zorgvuldigheid en efficiëntie zorgen wij voor een veilige overdracht, waardoor jouw voertuig met gemak de grenzen overschrijdt. 

overzetten eigenaar

Ook verzorgen we het soepele proces van het overzetten van de eigenaar bij de verkoop van een voertuig. Of het nu gaat om een lokale transactie in Spanje of een internationale verkoop, wij nemen alle administratieve rompslomp uit handen.  Dus, of je nu je voertuig lokaal verkoopt of de eigenaar wilt wijzigen na een internationale verkoop, 2M-Consult staat klaar om het eigendomsoverdrachtproces efficiënt en probleemloos te laten verlopen.

Businessmen agree to buy-sell used cars
Car insurance

Verzekering

Door onze samenwerking met een betrouwbare verzekeringsmakelaar kunnen onze klanten moeiteloos een vrijblijvende offerte ontvangen voor de verzekering van hun voertuig. De details en verdere regelingen worden vervolgens professioneel afgehandeld door onze verzekeringspartner.

Luchthaven parking

Bij 2M-Consult begrijpen we dat gemoedsrust bij vertrek net zo belangrijk is als bij aankomst. Daarom bieden we een betrouwbare luchthavenparking in de buurt van Alicante, speciaal ontworpen voor diegenen die hun voertuig veilig willen achterlaten wanneer ze het land verlaten. In samenwerking met een gerenommeerd parkeerbedrijf zorgen wij ervoor dat jouw voertuig in goede handen is, zodat jij met een gerust hart kunt reizen. Ontdek het gemak van deze luchthavenparking, waar jouw voertuig veilig wordt bewaard tijdens jouw afwezigheid

Young woman with travel bag and walking at the parking airport ready for travel. concept. lifestyle

Naar Spanje verhuizen? Laat 2M-Consult uw auto vlekkeloos volgen.

Bellen
1
Scan the code
2M-Consult
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?